

- Имах предвид ако умра, а аз просто заседнах в асансьора...

- Жена веднага слагай ракията и салатата, мача почва!
Тя:
- Веднага миличко, ама първо ми кажи вълшебната думичка!
Той:
- Бегом ма, ше ти е*а майката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Данните са на НСИ, сумата, налята в този сектор се равнява на близо 40% от всички чуждестранни вложения в страната
Ние запазваме нашите служители въпреки 45% спад на оборота на заведения, казва председателят на Асоциацията на заведенията
Заведенията сега настояват да се намалят осигуровките за заведенията, останали с 20% ДДС
Телешките, свинските и агнешките специалитети се приготвят по сувид технология – с нея шеф готвачите постигат невероятни резултати и запазват полезните вещества
Боян Чалаков е на крачка от това да се „освободи“ от 28-дневната си карантина и да се върне към нормалния си живот
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Липсата на тази информация е най-големият проблем пред хотелиерите, защото те не могат да направят никакви планове, казва Живко Табаков
Докладната на ГЕРБ получи широка подкрепа
Писмото й до Урсула Фон дер Лайен съдържа списък с мерки и препоръки
От КНСБ настояват и за въвеждане на еднократен данък богатство през 2020 г